Services

De Multigraaf

De eerste stap is dat we elkaar leren kennen. Ik verdiep mij graag in mensen. Tijdens het gesprek bespreken we uw wensen en bekijken we samen welke weg u wilt bewandelen. Uiteraard adviseer en begeleid ik u hierin graag. Dit doe ik in enkele stappen en volg een vaste methodiek, de zogenoemde ‘Multigraaf’. Deze stappen vormen ook de filosofie achter het beeldmerk.

Wie u bent

Wie u bent

Tijdens de eerste kennismaking stellen we samen vast in welke gebieden u sterk bent en waar uw kracht ligt. Die gebieden gaan we verder versterken en uitbouwen.

Doelen bepalen

Doelen bepalen

Als we alles in kaart hebben gebracht, gaan we de doelen bepalen. Waar willen we heen? En hoe komen we daar?

Lijnen uitzetten

Lijnen uitzetten

Zodra we weten waar we naartoe willen, zorgen we dat we die punten gaan bereiken en dat we die met elkaar gaan verbinden. Iedere lijn heeft zijn eigen identiteit en zijn eigen verhaal.

Afronding

Afronding

De manier waarop we van punt naar punt gaan, is niet altijd belangrijk. Als de punten maar verbonden worden. Als alle doelen zijn vastgesteld en de lijnen zijn uitgezet, analyseren we alles nog een keer.

Services

Wat kan MultiGraph voor u betekenen?

Door de jaren heen heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen op meerdere vlakken en ben ik zeer allround inzetbaar. Hieronder ziet u een selectie aan voorbeelden van de disciplines die ik kan bieden. quickly and easily.

  • Logodesign
  • 2D animatie
  • 3D modeling & animatie
  • Infographics & 2D, 3D visualisaties
  • Drukwerk/print design
    Ontwerpen van folders, boeken, flyers, kaarten etc.
  • Motion Graphics
Contact

Laten we samenwerken.

Samen komen we tot de mooiste resultaten.

06 519 41 248

Contact